standard-title Waar staan wij voor + recensies

Waar staan wij voor + recensies

 • Smiley-speelkampen:

  wat doen we, waar staan wij voor:
 • Graag stellen we ons even voor:

  Arne Saeys zaakvoerder en Stefanie Nouwen kleuterleidster
 • Samen hebben wij Smiley-speelkampen opgericht om kinderen een opvang te kunnen bieden waar iedereen zich helemaal thuis voelt. De familiale sfeer staat bij ons centraal. Een kind kan zich pas ontplooien als het zich goed en vooral veilig voelt. Zo hebben we voor elk kind van 2,5 tot 12 jaar wat wils en vinden wij het belangrijk dat gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden, voor elk kind een kamp op éénzelfde plaats ter beschikking hebben. Daar ze elk een verschillend kamp hebben, zijn ze op de gezamenlijke momenten toch samen, wat de familiale sfeer ten goede komt.
 • Onze kampen worden enkel gegeven door leerkrachten, die ervaring hebben om op een speelse manier dingen te leren aan de kinderen. Zo worden hun cognitieve en motorische competenties verfijnd en gestimuleerd. Elk kind krijgt de kans om binnen zijn of haar mogelijkheden te ontwikkelen. We geven ieder kind elke dag een persoonlijke aanpak onder de vorm van begeleiding van zijn of haar mogelijkheden. Discipline en respect staan bij ons centraal. Elke dag krijgen de kinderen hun werkje mee naar huis. Het belangrijkste in het leven van een kind is plezier beleven en vrienden maken. Zo proberen we op een speelse, creatieve manier een leuke week te vullen met de kinderen. Met onze Smiley-speelkampen willen we het “buiten spelen” promoten. Tevens bieden we de mogelijkheid om een warme maaltijd te bestellen.
 • De kampen voor de kleuters:

 • Deze worden gegeven onder de vorm van een thema. De locatie wordt ook volledig ingericht binnen het thema, zodoende bij het binnenkomen de kinderen meteen in het verhaal meegezogen worden. Knutselen, tekenen, kleuren, poppenkast, dansen, zingen, bewegen komen elke dag aan bod met als afsluiter een verhaal. Bij ons zijn ook de allerkleinsten vanaf 2,5 jaar welkom, aan de zindelijkheidstraining wordt mee gewerkt alsook het middagdutje wordt niet overgeslagen bij kleuters die hier nog nood aan hebben. Jules ‘de klaspop’ is ook aanwezig.
 • De kampen voor kinderen vanaf 6 jaar:

 • Knutselfrutselkamp:

 • In dit kamp experimenteren we met verschillende materialen en zijn we niet bang om onze handen vuil te maken. We knutselen er de hele week op los met de allernieuwste materialen. Het wordt een uitdagende week met heel wat afwisseling en plezier. 
 • Sport en spelkamp:

 • In dit kamp komt vooral sport en spelen aan bod. Zo gaan we verschillende sporten en spelletjes beoefenen alsook wordt er naar het bos gegaan en wordt er met natuurlijke materialen gewerkt. De samenwerking in groepsverband is dan ook belangrijk. De waaghals en de sportieveling met een goede portie zelfvertrouwen, zal zich in dit kamp volledig kunnen uitleven en de uitdaging aan gaan om verschillende sporten en spelletjes onder de knie te krijgen. Een week vol spelen, ravotten, sporten, uitdagingen, durven! We sporten en spelen met de laatste nieuwe rages en materiaal, plezier voor ieder zijn vertier.

Recensies

Voor het bekijken van onze recensies klik op onderstaande facebooklink:

Heb je een vraag voor ons?